Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη που σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα performer μπορεί μέχρι και σήμερα να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για το ευτυχές αυτό γεγονός ωστόσο η φίλη και συναδελφός της Νάγια σε τηλεοπτική της συνέντευξη όχι μόνο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αλλά αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που όπως είπε είναι αγόρι. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της έξω από τα γραφεία της Barking Well όπου είχε βρεθεί προκειμένου να συζητήσει τη συμμετοχή της στο J2US. 

Oι συζητήσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη τελικά ευοδώθηκαν και έτσι από σήμερα το βράδυ και κάθε Σάββατο η Κατερίνα Στικούδη θα μας μεταδίδει τον παλμό από τα backstage του show.

Παρών φυσικά σε όλες τις συζητήσεις ήταν και ο Βαγγέλης Σερίφης που βρίσκεται πάντα δίπλα της για να τη συμβουλεύει και να τη στηρίζει. 

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 ενώ στις 25 Αυγούστου του 2018 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία μόνο λίγων στενών φίλων και συγγενών στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ! 

Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου για το περιοδικό ΟΚ!

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6721640156857964138
Σχόλια
item