Παναγιωτόπουλος: Σε πολύ λίγο οι αποφάσεις για τις φρεγάτες -Εχουμε πολλές προτάσεις που αξιολογούνται

Να δείξουν για «πολύ λίγο» ακόμα υπομονή μέχρις ότου ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την αγορά φρεγατών από το Ελληνικό Ναυτικό, κάλεσε από το βήμα της Βουλής, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στην ολομέλεια κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου που διαμορφώνει κέντρο αριστείας του ΝΑΤΟ στη χώρα μας, ο υπουργός Αμυνας, ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι προς το συμφέρον των Ενόπλων Δυνάμεων και μόνο.

«Κάνετε κριτική επί θεμάτων εξοπλισμών όταν επί των ημερών σας δεν αγοράστηκε ούτε βίδα. Τρέχουμε να καλύψουμε κενά δεκαετιών. 

Και για τις φρεγάτες άργησε πολύ! Γιατί; Χωρίς εμμονή σε αναζητήσεις θα πάμε να πάρουμε αποφάσεις που δεν πήρατε εσείς! Κανείς δεν θα σου ασκήσει κριτική αν δεν παίρνεις αποφάσεις. Έχουμε αργήσει και καλύπτουμε έδαφος δεκαετιών. 

Θα περιμένετε πολύ λίγο ακόμα για την απόφαση και μη την προεξοφλείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η απόφαση θα ληφθεί από τις πολλές προτάσεις που αξιολογούνται και η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι προς το συμφέρον της ικανοποίησης των αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού. Μόνο αυτό το κριτήριο θα ληφθεί υπόψη τίποτα άλλο».


epirusblog.gr
5 of 5
Παναγιωτόπουλος: Σε πολύ λίγο οι αποφάσεις για τις φρεγάτες -Εχουμε πολλές προτάσεις που αξιολογούνται
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1504509455829136469
item