Γερμανία: Εκτός των χωρών υψηλού κινδύνου η Ελλάδα -Βγαίνει από τη λίστα και η Κρήτη Γερμανία: Εκτός των χωρών υψηλού κινδύνου η Ελλάδα -Βγαίνει από τη λίστα και η Κρήτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γερμανία: Εκτός των χωρών υψηλού κινδύνου η Ελλάδα -Βγαίνει από τη λίστα και η Κρήτη

Η Κρήτη και συνολικά η Ελλάδα, όπως επίσης και η Κορσική, δεν περιλαμβάνονται πλέον στη γερμανική λίστα με τις περιοχές υψηλού κινδύνου για κορωνοϊό, από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας αφαιρεί τα νησιά της Κρήτης και της Κορσικής, τα οποία είναι δημοφιλή στους παραθεριστές, από τη λίστα των περιοχών υψηλού κινδύνου για κορωνοϊό από αυτήν την Κυριακή. Έτσι, η Ελλάδα βγαίνει εντελώς από τη λίστα των περιοχών υψηλού κινδύνου.

Η Γερμανία είχε εντάξει την Κρήτη και άλλα ελληνικά νησιά του νότιου Αιγαίου στις περιοχές υψηλού κινδύνου στις 22 Αυγούστου, λόγω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων.

Στη Γαλλία, μόνον η περιοχή Προβηγκίας-Αλπεων-Κυανής Ακτής και ορισμένα υπερπόντια εδάφη παραμένουν στη λίστα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ του Βερολίνου (RKI).


epirusblog.gr
5 of 5
Γερμανία: Εκτός των χωρών υψηλού κινδύνου η Ελλάδα -Βγαίνει από τη λίστα και η Κρήτη
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3809672776524225696
Σχόλια
item