Μαρία Βοσκοπούλου: Αυτά είναι τα μελλοντικά της σχέδια - Η αποκάλυψη που έκανε και δεν περιμέναμε

Λίγο μετά την απώλεια του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου, η Μαρία Βοσκοπούλου θέλησε να αποκάλυψε ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό καλοκαίρι και στην διάθεση της.

Η 20χρονη κόρη του τραγουδιστή που από την μέρα που έφυγε ο πατέρα της, έχει συγκινήσει αρκετά με τις δηλώσεις της, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q&A και να απαντήσεις στις ερωτήσεις και στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από αυτές αφορούσε το πως πέρασε το φετινό καλοκαίρι, με την ίδια να απαντά «Έχω περάσει και καλύτερα» ενώ για τα μελλοντικά της σχέδια τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η σχολή της και η δουλειά της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου επίσης δήλωσε πως πιστεύει στον Θεό ενώ αφορά στο τι την κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένη απάντησε «η ηρεμία».

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Βοσκοπούλου

 Μαρία Βοσκοπούλου αυτά είναι τα μελλοντικά της σχέδια αποκάλυψη

 Μαρία Βοσκοπούλου αυτά είναι τα μελλοντικά της σχέδια

Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τόλη

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μάλιστα είδαμε την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίες κρατούσαν η μια την άλλη.

Μη μπορώντας να ξεχάσει λεπτό τον μπαμπά της, αφού ήταν η μεγαλύτερη αδυναμία της, η 20χρονη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές με σκοπό να ξεσκάσει και να χαμογελάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την παραλία όπου έκανε τις βουτιές της.

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου. 

Οι εικόνες από την κηδεία του που δείχνουν συντετριμμένες την σύζυγο και κόρη του θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων, όμως τώρα η τελευταία πρέπει να εκπληρώσει έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. 

Αυτή την επιθυμία έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Μαρία Βοσκοπούλου καθώς θεωρείτο σαν... άγραφη διαθήκη.

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Βοσκοπούλου: Αυτά είναι τα μελλοντικά της σχέδια - Η αποκάλυψη που έκανε και δεν περιμέναμε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8894380137603242049
item