Γιάννενα: Με «όχημα» τις υπαίθριες δραστηριότητες ο δήμος Κόνιτσας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας Γιάννενα: Με «όχημα» τις υπαίθριες δραστηριότητες ο δήμος Κόνιτσας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με «όχημα» τις υπαίθριες δραστηριότητες ο δήμος Κόνιτσας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας συμμετείχε ο δήμος Κόνιτσας, θέτοντας ως προτεραιότητα τον εναλλακτικό τουρισμό.

Μάλιστα η συμμετοχή του δήμου, εντάχθηκε στο πλαίσιο της δράσης του έργου «EXTOUR» του προγράμματος IPA Interreg «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», που σχετίζεται με την επιτυχή πρόσφατη αποπεράτωση του έργου της δημιουργίας αναρριχητικών διαδρομών στη θέση «Μπούση», στην Καλόβρυση και στον Αμάραντο Κόνιτσας.

Σε περίπτερο που οργάνωσε η περιφέρεια Ηπείρου, ο δήμος Κόνιτσας είχε την ευκαιρία να προωθήσει όχι μόνο τις αναρριχητικές διαδρομές και όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη και να παρουσιάσει συνολικά την περιοχή.

Τον δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζογιάννης, ο οποίος και πραγματοποίησε συναντήσεις με τη δημοσιογράφο Monika Mittendorf εκπρόσωπο του Wander Magazinκ, την Liane Jordan και τον Dirk Zimmermann Περιφερειακό Διευθυντή του Πάρκου Sauerland Rothaargebirge, τα δυο στελέχη της Πανγερμανικής Πεζοπορικής  Ένωσης και αξιολογητές πιστοποίησης μονοπατιών με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα. 

Επαφές, επίσης, έγιναν με αντιπροσώπους των εκδοτικών συγκροτημάτων και MME, DoldeMedien και MotorPresse Stuttgart.

Παράλληλα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή της εταιρείας Media Marketing Weproductions, με έδρα τη Γερμανία, Ηρακλή Καλαμένιο, ο οποίος ανέλαβε να προωθήσει διαφημιστικό υλικό του δήμου.

Τέλος, η αντιπρόσωπος της Έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο Alexia Castro επισκέφτηκε το περίπτερο.

«Οι εντυπώσεις τόσο από τις επιμέρους συναντήσεις όσο και από τους μεμονωμένους επισκέπτες ήταν θετικές. 

Ο δήμος μας έχει επιλέξει τον δρόμο της εξωστρέφειας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για να φέρουμε αποτελέσματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με «όχημα» τις υπαίθριες δραστηριότητες ο δήμος Κόνιτσας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7198461418603504870
Σχόλια
item