Δεν έχει σημασία πόσο σας αγαπάει εάν δεν σας σέβεται! Δεν έχει σημασία πόσο σας αγαπάει εάν δεν σας σέβεται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δεν έχει σημασία πόσο σας αγαπάει εάν δεν σας σέβεται!

Στον κόσμο των σχέσεων, ο σεβασμός είναι επιτακτικός. Εξάλλου, δεν είναι δυνατό να δημιουργήσουμε μια σχέση δίπλα σε ένα άλλο άτομο που δεν κάνει το ελάχιστο, έτσι ώστε η σχέση να είναι ευχάριστη και ικανοποιητική και για τους δυο.

Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να προκύψει από ένα περιβάλλον που περιβάλλεται από αρνητικότητα και χάος. Πιθανότατα, μερικές φορές στη ζωή σας, έχετε ήδη γνωρίσει κάποιον που δεν σας σεβάστηκε και δεν ήταν παρόν στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. 

Αντίθετα έβρισκε κάθε είδους δικαιολογίες για να μείνει μακριά και φυσικά σας επέκρινε κάνοντας σας να μην φαίνεστε αρκετά καλοί Μόνο εκείνοι που έχουν ζήσει μια τέτοια σχέση ξέρουν πόσο πόνο προκαλεί και πόσο τοξική είναι.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε με κάποιον που σας προκαλεί πόνο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να εντοπίζετε την έλλειψη σεβασμού στις σχέσεις.

Κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ρουτίνα και τον τρόπο να δει τα πράγματα. Επομένως, αυτό που φαίνεται παράλογο για κάποιους μπορεί να είναι φυσιολογικό για τους άλλους. Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι λάθος σε όλες τις σχέσεις, επειδή αποκαλύπτουν μια βαθιά έλλειψη αγάπης και σεβασμού. 

Δείτε την παρακάτω λίστα για να ξέρετε πώς συμπεριφέρεσαι κάποιος που δεν σας εκτιμάει:

Σας κάνει να νιώθετε ανίκανοι, δεν ενδιαφέρετε για τα όνειρά σας, τα σχέδια σας και τις δραστηριότητές σας.

Σας αποθαρρύνει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας

Είναι μαζί σας από όφελος

Διασκεδάζει με τους φόβους σας και τις ανασφάλειες σας

Θέλει να ελέγχει τη ζωή σας και να αποτελεί προτεραιότητα σε όλα

Θέλει να έχει αποκλειστική εξουσία για τις αποφάσεις σας

Αγνοεί τις ανάγκες σας και εστιάζει μόνο στον εαυτό του

Και η λίστα συνεχίζεται. Όταν κάνετε μια σχέση πρέπει να μαθαίνετε να δίνετε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να επιτρέψετε στον σύντροφό σας να σας χειραγωγεί διανοητικά και συναισθηματικά.

Είναι καλύτερο να είστε μόνοι από το να είστε με κάποιον που δεν σας εκτιμά. Συνεπώς, να θυμάστε πάντα ότι μπορείτε πάντα να αναζητήσετε βοήθεια για να βρείτε πάλι την ευτυχία. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τι είδους πραγματικότητα θέλετε να ζήσετε.


epirusblog.gr
5 of 5
Δεν έχει σημασία πόσο σας αγαπάει εάν δεν σας σέβεται!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9075513092014288068
Σχόλια
item