Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, αν και ο αποφάσισαν να παντρευτούν, μετά τη γέννηση της κορούλας τους Ελένη.

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο γνωστός τραγουδιστής και η εντυπωσιακή Υβόννη έκαναν τον θρησκευτικό του γάμο στην Βαρυμπόμπη. 

Στόχος του ζευγαριού ήταν να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα media, κάτι το οποίο και έχει επιλέξει από την αρχή της γνωριμίας του.

Κουμπάροι του ζευγαριού έγιναν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Παπαλέκας. 

Οι φωτογραφίες μάλιστα που κυκλοφόρησαν στα media ήταν ελάχιστες, μιας και στον γάμο βρέθηκαν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι του Αντώνη και της Υβόννης.

Τρία χρόνια μετά και η Υβόννη Μπόσνιακ θυμάται την ημέρα που ντύθηκε νυφούλα, κάνοντας σχετική ανάρτηση στο instagram. 

Η ίδια μας έδειξε τις βέρες του γάμου της με τον Αντώνη Ρέμο, γράφοντας την ημερομηνία που δεν σβήσει ποτέ από τη μνήμη της.

epirusblog.gr
5 of 5
Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8423583113447349855
Σχόλια
item