Ελευθερία Ελευθερίου: Απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Παππά - «Είναι πολύ ωραίος άντρας αλλά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξη Παππά, καθώς και για την πρόταση που δέχθηκε από το The Bachelor.

Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ όμορφα σχόλια για τον Αλέξη Παππά και για το νέο του ρόλο ως «Εργένης» στο ριάλιτι του ALPHA, ωστόσο έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Αλέξη Παππά

«Να πω ότι δεν έγινε ποτέ τίποτα με τον Αλέξη Παππά. Δεν έγινε ποτέ τίποτα. Πέρασε η σχέση μας από 40 κύματα, είχαμε και τις εντάσεις μας και τις διαφωνίες μας. Δεν υπήρξε φλερτ.

Είναι πολύ ωραίος άντρας ο Αλέξης Παππάς, απλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος είναι πολύ ωραίος άντρας θα υπάρξει και κάτι ερωτικό.

Μου έγινε μια πρόταση να κάνω ένα πέρασμα από το The Bachelor», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιες είναι οι αμοιβές των 21 γυναικών που προσπαθούν να βρουν τον έρωτα αλλά εγώ σήμερα, μέσα από το Vanda's blog, θα σας μιλήσω για τον πρωταγωνιστή του The Bachelor 2 και για τις απολαβές αυτού από τον ALPHA.

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. 

Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία;

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;


epirusblog.gr
5 of 5
Ελευθερία Ελευθερίου: Απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Παππά - «Είναι πολύ ωραίος άντρας αλλά...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4848347463541582185
item