Φουλ ερωτευμένος και σε σχέση ο Απόστολος Γκλέτσος Φουλ ερωτευμένος και σε σχέση ο Απόστολος Γκλέτσος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φουλ ερωτευμένος και σε σχέση ο Απόστολος Γκλέτσος

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τον Απόστολο Γκλέτσο να είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένος. Τις φήμες αυτές λοιπόν τις επιβεβαίωσε μπροστά στις κάμερες, όλο χαμόγελο, αλλά και χιούμορ.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" που έκανε πρεμιέρα σήμερα 6/9 και μίλησε για τον έρωτα που έχει έρθει στη ζωή του.

«Ήμουν ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ. Τώρα είμαι ένας μεροδούλι μεροφάι. Αν μου πρότειναν να κάνω το Bachelor πριν από 20 χρόνια δεν θα το έκανα. Πριν από 25 ή 30 χρόνια, όμως, ναι» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τέλος, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος λέγοντας: «Ισχύουν… Και στα δικά σου».

Αυτή είναι η σύντροφος του Απόστολου Γκλέτσου

Έπειτα από πολλά χρόνια λοιπόν φαίνεται ότι ξανά μανά ο Απόστολος Γκλέτσος θα απασχολήσει τα πρωτασέλιδα lifestyle εντύπων καθώς στο πρόσωπό της πρώην ιδιοκτήτριας του Υγεία και "σιδηράς κυρίας", Ιζαμπέλας Αρναβίτη, βρήκε το άλλο του μισό.

Απόστολος Γκλέτσος σχέση Ιζαμπέλα Αρνανίτη

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του αφού εδώ και 6 μήνες είναι ζευγάρι με μια από τις πιο γοητευτικές αλλά και δυναμικές κυρίες του επιχειρηματικού χώρου.

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους γεννήθηκε από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν μέσω κοινών γνωστών και η καραντίνα τους βοήθησε να γνωριστούν ακόμα περισσότερο και να έρθουν πιο κοντά.

Εξάλλου εκείνος είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα περισσότερο βάρος στην επαγγελματική του ζωή και στην κόρη του, Βαλίσια, παρά στην προσωπική του, ενώ εκείνη μόλις το περασμένο καλοκαίρι πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι περνάει το καλοκαίρι του στη βίλα της επιχειρηματία στην Ύδρα, απολαμβάνοντας ηρεμία και απομόνωση χωρίς να δίνει στόχο, ενώ στις ελάχιστες δημόσιες βόλτες τους προτιμάνε γραφικά και απόμερα ταβερνάκια του νησιού.

"Φαίνεται ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό", λέει ο πολύς στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας και υποστηρίζει στη συνέχεια ότι "Μπορεί να μην καταλήξει στην εκκλησία, αλλά σίγουρα θα κρατήσει για πολύ καιρό"...


epirusblog.gr
5 of 5
Φουλ ερωτευμένος και σε σχέση ο Απόστολος Γκλέτσος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7720041795291119365
Σχόλια
item