Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Απόδραση στις Κάννες, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεση

Ήταν τέλη του 2020, όταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους και να συνεχίσουν τις ζωές τους, ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια.

Τόσο η γνωστή αθλήτρια όσο και επιχειρηματίας εστίασαν στα επαγγελματικά τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη συντροφιά των φίλων τους.

Ωστόσο, τα δυνατά συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον αποτέλεσαν αιτία και αφορμή για να συναντηθούν ξανά και να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους. 

Η αποκάλυψη έγινε τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Κατερίνα Δαλάκα συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για τους πυρόπληκτους που είχε διοργανώσει ο Δημήτρης Φιντιρίκος και κυκλοφόρησαν στα social media φωτογραφίες.. 

Οι δυο τους δεν άργησαν να επιβεβαιώσουν δημόσια το ευχάριστο γεγονός, δημοσιεύοντας αρχικά φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους στη Βενετία και έπειτα κοινά τρυφερά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της 29χρονης αθλήτριας στίβου. 

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος χαίρονται κάθε στιγμή του έρωτά τους και, μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στις Κάννες.

Το ζευγάρι έκανε ένα ξεχωριστό ταξίδι για χάρη του yachting festival και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα.

Δες φωτογραφίες:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο




00:00
00:06
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:07

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Απόδραση στις Κάννες, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1880693961800996072
item