Μυριέλλα Κουρεντή: “Στο ραντεβού με τον Φιλιππίδη πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα”

Η Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και σε μια δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρέθηκε μπροστά, όταν ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει άσχημα σε έναν υπάλληλο.

Κάποια στιγμή ακούστηκε πως θα συνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Έφυγες επειδή προσπάθησε να σε προσεγγίσει ερωτικά;

Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς. Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. 

Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο –εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό. 

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση. Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους.

Τι θα έλεγες αν είχες απέναντί σου τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους.

Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι.

epirusblog.gr
5 of 5
Μυριέλλα Κουρεντή: “Στο ραντεβού με τον Φιλιππίδη πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4865091022652898279
item