Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα

Πλήρως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του ναυάρχου εν αποστρατεία Ευάγγελου Αποστολάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, μετά τα όσα προηγήθηκαν αναφορικά με την πρόταση που του είχε κάνει στις 31 Αυγούστου 2021 ο πρωθυπουργός, να αναλάβει τη θέση του υπουργού στο νεοσύστατο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την οποία αν και αρχικά είχε αποδεχθεί, εν τέλει αρνήθηκε.

Ο κ. Αποστολάκης φρόντισε να ανέβει το Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και φρόντισε να τον δει ο πρόεδρος ότι ήταν εκεί και να μιλήσουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα όρθιοι. 

Αυτό που ήθελε να καταδείξει με τον τρόπο του ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας είναι ότι βρίσκεται εδώ, δεν έχει προδώσει το κόμμα του και βρίσκεται στις υπηρεσίες της Κουμουνδούρου, όποτε κι αν τον χρειαστεί. Κι απ’ ό,τι φαίνεται ο κ. Τσίπρας το αντιλήφθηκε.

epirusblog.gr
5 of 5
Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6620630386435351782
Σχόλια
item