Εβελίνα Παπούλια: Από τη Μαρίνα Κουντουράτου στη Γη της Ελιάς μαζί με την κόρη της; Εβελίνα Παπούλια: Από τη Μαρίνα Κουντουράτου στη Γη της Ελιάς μαζί με την κόρη της; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εβελίνα Παπούλια: Από τη Μαρίνα Κουντουράτου στη Γη της Ελιάς μαζί με την κόρη της;

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για όλα στην εκπομπή Ελένη στο Mega. Με αφορμή το τηλεοπτικό ντεμπούτο της κόρη της, Αφροδίτης Λιάντου η οποία φέτος συμμετέχει στη Γη της Ελιάς, η ηθοποιός μίλησε για την καρμική σχέση της με το κανάλι του Mega από το οποίο πριν χρόνια ξεκίνησε και η ίδια την πορεία της.

“Εννοείται ότι βλέπω τη Γη της Ελιάς. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο MEGA”, τόνισε αναφερομένη στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τα πρώτα βήματα που κάνει στην υποκριτική.

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε πως δεν αποκλείει να τη δούμε στη σειρά του Mega μαζί με την κόρη της: “Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη”.

Αναφορικά με τον γάμο, σημείωσε: “Δεν σκέφτομαι τρίτο γάμο γιατί δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ. Η ποιότητα χρόνου η προτεραιότητα της ζωής μου”.

epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: Από τη Μαρίνα Κουντουράτου στη Γη της Ελιάς μαζί με την κόρη της;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2711586911866695061
Σχόλια
item