Η πρώην του Αλέξη Παππά ρίχνει τα «βέλη» της: «Η γυναίκα που θεωρεί ιδανική ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του»

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος «Bachelor» και η πρώην σύντροφός του, Αλέσια σχολίασε την συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά και τον χωρισμό τους.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία για τη σχεδίαση ενός ελικοπτέρου. Στο τρέιλερ του The Bachelor o Αλέξης είναι κούκλος, όπως πάντα. Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν. Είναι πανέμορφες, με διαφορετικές προσωπικότητες. 

Και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα. Αλλά είμαι χαρούμενη για αυτόν» είπε αρχικά.

Η Αλέσια εξήγησε ότι νιώθει άβολα βλέποντας το ριάλιτι της αγάπης. «Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με μένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς. 

Τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική. Να παλεύει για μένα, όπως θα έκανα και εγώ για εκείνον. 

Του εύχομαι να βρει τον έρωτα στο The Bachelor. Ίσως τον βρήκε, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. 

Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε βλεπόμαστε πάντα κάτι συμβαίνει, οπότε… Δεν θα τον δω στα επεισόδια του Bachelor. Δε μπορώ. Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του» κατέληξε η Αλέσια.

epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώην του Αλέξη Παππά ρίχνει τα «βέλη» της: «Η γυναίκα που θεωρεί ιδανική ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2681542354684713179
item