Ιωάννα Τούνη: Πρόσφερε στον Αλεξάνδρου ανθοδέσμη και του έκανε ερωτική εξομολόγηση! Ιωάννα Τούνη: Πρόσφερε στον Αλεξάνδρου ανθοδέσμη και του έκανε ερωτική εξομολόγηση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Πρόσφερε στον Αλεξάνδρου ανθοδέσμη και του έκανε ερωτική εξομολόγηση!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να δημοσιεύουν προσωπικές τους στιγμές.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι από τα ζευγάρια της showbiz που δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους, αν και στην αρχή της σχέσης τους ήθελαν να κρυφτούν, πλέον ανεβάζουν αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή στα social media αλλά και από την καθημερινότητά τους.

Πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγόρασε κόκκινα τριαντάφυλλα στο μοντέλο εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά του.

Έτσι λοιπόν η influencer με τη σειρά της, αποφάσισε να κάνει μια τρυφερή κίνηση προς τον σύντροφό της χαρίζοντάς του κι εκείνη ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Γιατί μου πήρες λουλούδια;» ακούγεται να λέει εκείνος σε ένα story που δημοσίευσε με εκείνη να απαντά: «Για να επανορθώσω που μου πήρες και εσύ τις προάλλες και σε ρώτησα τι περίεργο έκανες», με τον ίδιο να απαντά: «Α, δεν το έκανες επειδή το πίστευες; Επειδή έκανα εγώ την κίνηση; Αυτό δεν είναι κίνηση αυτό είναι υποχρέωση. 

Σαν να εκβίασε αυτή την κίνηση».

Η Ιωάννα Τούνη βέβαια δεν δίστασε να γράψει δημόσια το πόσο τον αγαπά.


Δείτε το βίντεο παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Πρόσφερε στον Αλεξάνδρου ανθοδέσμη και του έκανε ερωτική εξομολόγηση!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4396277601176392089
Σχόλια
item