Μέγκαν Φοξ: Η σέξι σέλφι και το πικάντικο υπονοούμενο για… το τραπέζι

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σαββατοκύριακο πρέπει να πέρασε η Μέγκαν Φοξ με τον σύντροφό της Μασίν Γκαν Κέλι σε airbnb στο οποίο είχαν καταλύσει.

Η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δύο σέξι σέλφι που τράβηξε στο διαμέρισμα όπου έμεινε πρόσφατα με τον αγαπημένο της τραβώντας πάλι τα βλέμματα.

Στις σέλφι της η μελαχρινή καλλονή ποζάρει με ένα πράσινο κοτλέ σύνολο που αναδεικνύει τα μακριά της πόδια και το καλογυμνασμένο της στομάχι, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται ένα τεράστιο τραπέζι από μαύρο μάρμαρο, και μια αυλή.

«Το τραπέζι σε αυτό το airbnb είδε ορισμένα πράγματα» έγραψε η ηθοποιός συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα πορτοκαλί emoji ιδρωμένης «φατσούλας» προκαλώντας τους φαν της να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει.

Ο αγαπημένος της, Μασίν Γκαν Κέλι, πρόσθεσε ένα εξίσου υπαινικτικό σχόλιο στην ανάρτηση της αγαπημένης του, επισημαίνοντας ότι «χαίρεται πολύ» που αυτό δεν είναι πλέον το τραπέζι τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει τις σύντομες ρομαντικές «αποδράσεις» και περιστασιακά επιλέγει να μείνει σε Airbnb όταν επισκέπτεται κάποιον προορισμό. 

Αυτό συνέβη και το περασμένο σαββατοκύριακο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που πόσταρε η 35χρονη στο Instagram, με φόντο το πολυτελές κατάλυμα.


epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκαν Φοξ: Η σέξι σέλφι και το πικάντικο υπονοούμενο για… το τραπέζι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1774356241311968756
item