Ολλανδία: Επίθεση με μαχαίρι με νεκρούς και τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στην Ολλανδία, μετά την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι. 


Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και τουλάχιστον δύο τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Άλμελο στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με τις Αρχές, ενώ ο ύποπτος που έχει επίσης τραυματιστεί, συνελήφθη.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνδρας πυροβολούσε από ένα μπαλκόνι και ότι ένα πτώμα βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα Τοπικά Μέσα οτι άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Tubantia , τουλάχιστον έξι ασθενοφόρα και ισάριθμα οχήματα της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 π.μ. (τοπική ώρα) , όταν η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε ότι μετέβη στην οδό Steynstraat για να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό με μαχαίρι.

«Η κατάσταση εκεί δεν είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή. Επομένως, μείνετε μακριά απο την περιοχή» κάλεσαν οι Αρχές τους κατοίκους Περίπου 15 λεπτά αργότερα, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε. «Συλλάβαμε ένα άτομο και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

Στο μεταξύ, βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν έναν άντρα να βρίσκεται σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στην περιοχή που καταγράφηκαν τα μαχαιρώματα και να εκτοξεύει βέλη με ένα τόξο.


epirusblog.gr
5 of 5
Ολλανδία: Επίθεση με μαχαίρι με νεκρούς και τραυματίες
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3381152212071871946
item