Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Σαφείς αποστάσεις από την επιθετική «υποδοχή» της Χαριλάου Τρικούπη στην υπουργοποίηση του κ. Χρήστου Στυλιανίδη κράτησε με δηκτική αναφορά του ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είναι γνωστό σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πατριώτες, ότι ο ελληνισμός έχει δύο κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση: την Ελλάδα και την Κύπρο», τόνισε ο κ. Λοβέρδος απαντώντας έτσι στο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη ότι ο κ. Μητσοτάκης λόγω της απόλυτης ένδειας στελεχών της στη Νέα Δημοκρατία καταφεύγει τώρε σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Ο κ. Λοβέρδος, που ως τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής παρακολουθεί στενά τα μείζονα ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι και το Κυπριακό, διαφοροποιείται και όσον αφορά στην κριτική του ΚΙΝΑΛ για την «μεταγραφή» του πρώην Επιτρόπου στην Ε.Ε., κ. Χρήστου Στυλιανίδη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι: «Είναι επίσης γνωστό σε όποιον παρατηρεί τις εξελίξεις στην Κύπρο ότι το κυπριακό πρόβλημα διακρίνει τη στάση των κομμάτων με τρόπο όχι αντίστοιχο με την παραδοσιακή πολιτική γεωγραφία».

Νωρίτερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με επίσημη ανακοίνωσή τους είχαν επιτεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και για την επιλογή Στυλιανίδη, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Σύμφωνα με τα στελέχη αυτά υπάρχει:

«Απόλυτη ένδεια στελεχών στην Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Κρατάμε «μικρό καλάθι» για το αποτέλεσμα, μια και η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει».

epirusblog.gr
5 of 5
Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 465387717260826096
Σχόλια
item