Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν τα ιδιαίτερα ονόματα που θα πάρουν οι δίδυμες κόρες τους Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν τα ιδιαίτερα ονόματα που θα πάρουν οι δίδυμες κόρες τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν τα ιδιαίτερα ονόματα που θα πάρουν οι δίδυμες κόρες τουςΗ Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς αφού στον κόσμο έφεραν δυο δίδυμα αγγελούδια. όπως είναι λογικό από τότε η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει για τα καλά.

Πλέον, προτεραιότητα για εκείνους αποτελούν τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Μάλιστα, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Και στους δυο αρέσει αρκετά να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές τους στιγμές.

Έτσι, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να αποκαλύψει στους αγαπημένους της followers πως ονόμασε μαζί με τον αγαπημένο της τα δίδυμα κοριτσάκια τους. 

Η influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων, όπου φορούν λευκά κορμάκια, τα οποία πίσω αναγράφουν τα άκρως ιδιαίτερα ονόματα που επέλεξαν για εκείνες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τον θηλασμό

«Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου...αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! 

Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.

Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!»

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. 

Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.

Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό...την αγάπη μας!.».


epirusblog.gr
5 of 5
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς αφού στον κόσμο έφεραν δυο δίδυμα αγγ...
Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν τα ιδιαίτερα ονόματα που θα πάρουν οι δίδυμες κόρες τους
epirusblog.gr
5 of 5
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς αφού στον κόσμο έφεραν δυο δίδυμα αγγ...
show biz 5640571751508690074
Σχόλια
item