Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς δύο μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, βύθισε στη θλίψη την Άντζελα Γκερέκου, η οποία προκειμένου να κρατήσει το πένθος της και να ξαναβρεί τα βήματά της, σταμάτησε προσωρινά τα γυρίσματα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μάλιστα φαίνεται πως είναι πολύ αδυνατισμένη.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς

«Επιστροφή στα γυρίσματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου.

Η ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου και του Σπύρου Νικολαΐδη στην «Γη της Ελιάς» που συζητήθηκε

Πριν από λίγο καιρό, η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» έκανε πρεμιέρα. Μια από τις σκηνές που συζητήθηκαν, ωστόσο, ήταν αυτή της Άντζελας Γκερέκου.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά καθηλωτικό και κατάφερει να γίνει trend στο Twitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μάλιστα, η ερωτική σκηνή της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλο με το Σπύρο Νικολαϊδη ήταν αυτή που προκάλεσε τον χαμό από τους χρήστες στα social media.

H γνωστή ηθοποιός που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια, υποδύεται την Αθηνά Νομικού, η οποία μένει χήρα από το πρώτο επεισόδιο. 

Η ίδια όμως διατηρεί παράνομο δεσμό με τον Δημήτρη Καπράλο, τον οποίο έχει παρουσιάσει σε όλους ως γιο της από τον πρώτο της γάμο.

Μετά το άνοιγμα της διαθήκες του συζύγου της, η Αθηνά γυρίζει σπίτι και παραδίδεται στην αγκαλιά του Δημήτρη και όπως είναι αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή ξάφνιασε τους τηλεθεατές, καθώς θεωρούσαν πως ο Δημήτρης είναι παιδί της.


epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς δύο μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1528478804015258480
item