Η Μέγκαν Φοξ «άναψε φωτιές» - Φόρεσε αποκαλυπτική δαντέλα σε επαγγελματικό ραντεβού (φώτο)

Αλλάζει από αύριο, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η καθημερινότητα για τους ανεμβολίαστους πολίτες, καθώς τίθενται σε ισχύ νέα, πιο αυστηρά μέτρα για την είσοδό τους σε κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η Μέγκαν Φοξ, τους τελευταίους μήνες έχει περάσει από τον ρόλο της μαμάς σε αυτόν της διψασμένης για ερωτικές εμπειρίες γυναίκας.

Πριν λίγες ημέρες πόζαρε πάνω σε ένα τραπέζι υπονοώντας ότι έκανε πολλά πράγματα πάνω σε αυτό, ενώ τώρα ανέβασε μία φωτογραφία με αποκαλυπτική ενδυμασία γράφοντας ότι πήγε σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

​​​​​​​Οπως ανέφερε μάλιστα φρόντισε να βάλει κάτι σοβαρό για την περίσταση. Είναι γεγονός πάντως ότι στις αναρτήσεις της πολλοί της επισημαίνουν ότι μοιάζει να έχει ξεφύγει τελείως και πως δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο προκλητική και να μη σκέφτεται ότι βλέπουν (ή θα δουν) όσα γράφει και τα παιδιά της.

Η Φοξ από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει τρεις γιους: Τον Νόα Σάνον Γκριν που γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, τον Μπόντι Ράνσομ Γκριν που ήρθε στον κόσμο, στις 12 Φεβρουαρίου 2014 και τον Τζουρνι Ρίβερ που γεννήθηκε το 2016.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Μέγκαν Φοξ «άναψε φωτιές» - Φόρεσε αποκαλυπτική δαντέλα σε επαγγελματικό ραντεβού (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5621530553328740321
item