Αμαρυλλίς: Στη Μύκονο με τον σύντροφό της – Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Αμαρυλλίς: Στη Μύκονο με τον σύντροφό της – Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμαρυλλίς: Στη Μύκονο με τον σύντροφό της – Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Ευχάριστα νέα για την Αμαρυλλίς και τον σύντροφό της, Κώστα Ματσίκα. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο παιδάκι, κάτι το οποίο γεμίζει με χαρά και ανυπομονησία τους ίδιους και φυσικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού OΚ και της Μαρίας Παπαϊωάννου, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας νυχτεριών κέντρων, πρόσφατα βρέθηκαν στη Μύκονο, ολοκληρώνοντας έτσι τις καλοκαιρινές τους διακοπές για φέτος. 

Η Αμαρυλλίς όλο αυτό το διάστημα, αποφάσισε να απέχει από τα media, ενώ ο λογαριασμό της στο instagram έχει να ανανεωθεί από τον περασμένο Μάρτιο, με νέα ανάρτηση.

Στόχος εξάλλου του ζευγαριού είναι να περάσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. 

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία η Αμαρυλλίς βρέθηκε σε βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια, επιλέγοντας ολόσωμη φόρμα, φανερά ευδιάθετη, λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα.

epirusblog.gr
5 of 5
Αμαρυλλίς: Στη Μύκονο με τον σύντροφό της – Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8210927840220162153
Σχόλια

Τα καλύτερα

item