Γιάννενα: Πανέτοιμα τα δυο νέα γήπεδα τένις στο Πανηπειρωτικό Στάδιο

Πανέτοιμα προς χρήση για τους φίλους του τένις, είναι τα δυο νέα εξωτερικά γήπεδα αντισφαίρισης, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής, τα οποία ανακατασκευάστηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποξηλώθηκε ο παλιός, φθαρμένος ασφαλτοτάπητας, κατασκευάστηκε νέο περιμετρικό στηθαίο, ολοκληρώθηκε η διάστρωση αμμοχάλικου διαμορφώνοντας τις κατάλληλες κλίσεις αποστράγγισης ομβρίων υδάτων καθώς και η διάστρωση και συμπύκνωση ασφαλτομίγματος κλειστού τύπου. 

Στη συνέχεια στον χώρο των γηπέδων τένις εφαρμόστηκε ελαστικό δάπεδο με ρητίνες και κόκκους καουτσούκ σε δύο στρώσεις, έγινε η τελική διάστρωση της επιφάνειας των γηπέδων με ελαστικό αντιολισθητικής υφής σε τρεις διαδοχικές στρώσεις σε χρώματα πράσινο και μοβ και φυσικά έγιναν οι γραμμές των δυο γηπέδων σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. 

Τα γήπεδα ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση επισκευασμένων στύλων, με την προμήθεια καινούργιων φιλέ και τέλος, με την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην είσοδο της περίφραξης του γηπέδου.

Στόχος η ανάπτυξη του αθλητισμού
«Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, συνεχίζει την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων σε όλους τους χώρους αρμοδιότητάς της, με βάση τον σχεδιασμό που έχει κάνει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της», ανέφερε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας. 

Τόνισε πώς παραδίδουν στο κοινό της πόλης και στα σωματεία δυο ολοκαίνουργια ανοικτά γήπεδα τένις, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ευχαριστώντας παράλληλα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την βοήθεια που παρέχει στην προσπάθεια που καταβάλει η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ για να αναβαθμίσει τους αθλητικούς χώρους που έχει στην ευθύνη της.
20 χρόνια αναμονής

Για τα νέα γήπεδα μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σκορίλας, κάνοντας λόγο για μια κατασκευή διεθνών προδιαγραφών την οποία το γιαννιώτικο τένις ανέμενε εδώ και 20 χρόνια, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας, Αλέξανδρος Σκορίλας, από τη μεριά του, τόνισε ότι τα νέα γήπεδα θα βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την γενικότερη αναβάθμιση του αθλήματος στα Γιάννενα. Να σημειωθεί ότι τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από την 1η Οκτωβρίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πανέτοιμα τα δυο νέα γήπεδα τένις στο Πανηπειρωτικό Στάδιο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7663486346856754921
item