Πρέβεζα: Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας έλαβε η ΛΕΚ Πρέβεζας Πρέβεζα: Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας έλαβε η ΛΕΚ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας έλαβε η ΛΕΚ Πρέβεζας

Δεν σταματά να εξελίσσεται η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας η οποία έλαβε την επίσημη Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής την παροχή Υπηρεσιών Εθελοντών Ορεινής Διάσωσης, Υγρού Στοιχείου, Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης, Μαζικών Καταστροφών και Πρώτων Βοηθειών, Διαχείριση και Υλοποίηση Ευρωπαϊκών, Εθνικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας έχει επιλέξει ως μέσο για την συνεχή εξέλιξή της, μια σαφώς καθορισμένη πολιτική για την ποιότητα.

Μέσω της πολιτικής αυτής εκφράζεται η δέσμευση της οργάνωση για την παροχή στους ωφελούμενους ασφαλών υπηρεσιών που να καλύπτουν τις απαιτήσεις τους και την ισχύουσα νομοθεσία.

Η ΛΕΚ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια και για το λόγο αυτό διαθέτει κάθε φορά, και σε όποιο βαθμό χρειαστεί τόσο τους υλικούς πόρους όσο και το έμψυχο δυναμικό για την εκπλήρωση αυτού του στόχου.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας έλαβε η ΛΕΚ Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1792043123385990620
Σχόλια
item