Τζούλια Νόβα: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου της και την πρόβα νυφικού

Μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

Το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης» διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο στο δημαρχείο με πολιτικό γάμο. 

Μάλιστα οι δυο τους έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο την επόμενη χρονιά.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τόσο για την εγκυμοσύνη της όσο και για τον γάμο της.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν», είπε η Τζούλια Νόβα και πρόσθεσε για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανέλθει. 

Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ».

Και πρόσθεσε: «Μέχρι πριν από έναν χρόνο ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το παιδί».

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι αν το παιδί είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουν Δάειρα, ενώ τόνισε ότι με τον πρώην σύντροφό της δεν έχει μιλήσει.

Η πρωινή εκπομπή του Mega εκτός από πλάνα από την πρόβα νυφικού της Τζούλιας Νόβα έδειξε και το προσκλητήριο του γάμου της.


epirusblog.gr
5 of 5
Τζούλια Νόβα: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου της και την πρόβα νυφικού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3688202406231218811
item