Η απάντηση του Σπύρου Δημητρίου στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Στην κάμερα του «Love it» μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του από κορωνοϊό, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της συζύγου του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Βρίσκομαι σε αμηχανία όταν με ρωτάνε πολλοί για το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Μετά τα μαρτύρια που είδα να περνάει η μητέρα μου, μια όμορφη και σπουδαία γυναίκα, κλεισμένη σε ένα δωμάτιο. Δεν μπορούσαμε να την επισκεφθούμε. Να την παρηγορήσουμε. 

Πριν διασωληνωθεί, αυτό που μας είπε, σε εμένα και τον αδερφό μου ήταν ότι “αν δεν καταφέρω να αποσωληνωθώ θα σας καμαρώνω από ψηλά”.

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, στα 42 μου έγινα άντρας μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι άντρας που δεν έχει αδυναμία στη μητέρα του, έχει ελλειμματική αντρική συμπεριφορά», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Σχετικά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Μακάρι να ήταν έγκυος. Δεν είναι. Διαβάζω κι εγώ τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και τη ρωτάω αν ισχύουν. Το έχει αρνηθεί».

epirusblog.gr
5 of 5
Η απάντηση του Σπύρου Δημητρίου στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 209787854732631058
item