Άρτα: Ακυρώνεται η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας Άρτα: Ακυρώνεται η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ακυρώνεται η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας

Σύμφωνα με την αριθμ. 209/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, αποφασίζεται να ακυρωθεί για λόγους δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, η φετινή Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας.

«Η πανδημία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο σε επίπεδο υγειονομικής διαχείρισης, όσο και σε επίπεδο οικονομίας, δεδομένα τα οποία πρέπει όλοι μας να ακολουθήσουμε πιστά. 

Υπό το βάρος των δεδομένων και σκεπτόμενοι το συμφέρον του τόπου μας μακροπρόθεσμα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ακύρωση της φετινής Πανελλήνιας Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης Άρτας. 

Τα μέτρα είναι αυστηρά αλλά κρίνονται από τους ειδικούς επιβεβλημένα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, Μιχάλης Κοτσαρίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κοτσαρίνης ενημέρωσε για τις αποφάσεις του Δ.Σ της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, το Δημοτικό Συμβούλιο.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ακυρώνεται η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5503610778642220976
Σχόλια
item