Στον ανακριτή η Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της: Τι θα υποστηρίξουν, η πληροφορία στην ΕΛΑΣ για τη δράση τους

Ενώπιον της ανακρίτριας ναρκωτικών αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγκινίδης, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση κοκαΐνης, βάρους 7,8 κιλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αναμένεται να πάρει επάνω του όλο το βάρος της ευθύνης και να υποστηρίξει ότι λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά υποχρεώθηκε να γίνει «βαποράκι», προκειμένου να ξεπληρώσει όσα χρωστούσε στο πρόσωπο που του προμήθευε τις ουσίες. 

Σε ό,τι αφορά τη σύντροφό του θα επιχειρήσει να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι δεν είχε καμία απολύτως γνώση ή εμπλοκή στη διακίνηση, αντιθέτως προσπαθούσε να τον αποτρέψει από τη χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της σύλληψης του ζευγαριού

Ο 32χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη έχοντας στην κατοχή μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνέλαβαν και την 29χρονη στο διαμέρισμα του ζεύγους στο Παγκράτι. Στο σπίτι εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η Έλενα Πολυχρονοπούλου πρόλαβε και απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην τουαλέτα, όταν αντιλήφθηκε ότι επίκειται ο έλεγχος των αστυνομικών, ενώ βάσει των στοιχείων που συνέλεξαν οι αρχές το ζευγάρι διακινούσε από κοινού ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορα άτομα που συναντούσε στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα, από τα οποία αναμένεται να αντλήσουν στοιχεία και πληροφορίες για τις επαφές που είχε το ζευγάρι και τις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλασσαν, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πίσω από τους δύο κατηγορούμενους κρύβεται ένα μεγάλο κύκλωμα διακινητών.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται όταν ένας άγνωστος πληροφοριοδότης ενημέρωσε τους αστυνομικούς πριν από μία εβδομάδα ότι το ζευγάρι αποθηκεύει και διακινεί κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό. Αμέσως ξεκίνησε η παρακολούθηση του ζεύγους που οδήγησε τελικά στη σύλληψη.

epirusblog.gr
5 of 5
Στον ανακριτή η Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της: Τι θα υποστηρίξουν, η πληροφορία στην ΕΛΑΣ για τη δράση τους
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6023896714374820153
item