Ι.Μαλέσκου: ​​​​​​​«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου - Προτιμώ να μιλάω για τα επαγγελματικά μου» Ι.Μαλέσκου: ​​​​​​​«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου - Προτιμώ να μιλάω για τα επαγγελματικά μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ι.Μαλέσκου: ​​​​​​​«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου - Προτιμώ να μιλάω για τα επαγγελματικά μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά για την προσωπική της ζωή.

Παρόλα αυτά δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με εκπαιδευτή σκύλων που ονομάζεται Κωνσταντίνος.

«Δεν μπορώ, τίποτα δεν έχω να πω, με ξέρεις εμένα να μιλάω για τα προσωπικά μου; Πόσο μάλλον όταν κάτι δεν είναι για να ανακοινωθεί, ή να ειπωθεί ή να υπάρχει κάτι τέλος πάντων.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, προτιμώ να μιλάω για τα επαγγελματικά μου ιδίως φέτος που είναι μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, πολύ δυνατή με πολλές αλλαγές. 

Θα έκανα βραδινό σόου το αίμα μου βράζει, το ταπεραμέντο υπάρχει»δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε διακοπές της Ιωάννας Μαλέσκου που απόλαυσε στην Κρήτη, όταν το σκυλί της είχε ένα πρόβλημα υγείας. Εκεί την βοήθησε ο Κωνσταντίνος που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα για ζωάκια.

epirusblog.gr
5 of 5
Ι.Μαλέσκου: ​​​​​​​«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου - Προτιμώ να μιλάω για τα επαγγελματικά μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2420992751139243000
Σχόλια
item