Άρτα: Ομαλά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Άρτας

Πρώτο κουδούνι σήμερα με τον αγιασμό σε όλα τα σχολεία του Δήμου, με τους μαθητές να επιστρέφουν πίσω στα θρανία τους, εφοδιασμένοι εκτός από την σχολική τους τσάντα και με τα απαραίτητα πλέον μέσα ατομικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν σήμερα στον Αγιασμό που τελέστηκε, σε διάφορα σχολεία του Δήμου. Από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο, το 7ο Δημοτικό και το Μουσικό Σχολείο όπου και παρέστη, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε:

«Ξέρουμε όλοι μας ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Τα υγειονομικά πρωτοκόλλα είναι σε ισχύ, καθώς και ειδικά μέτρα. 

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η επιθυμία της εκπαιδευτικής κοινότητας για σχολεία φροντισμένα, με υποδομές που αναβαθμίζουν τη σχολική διαδικασία, προσφέροντας εφόδια στον δάσκαλο και τον μαθητή. Εφόδια που αφορούν το μάθημα μέσα στην τάξη, τον αθλητισμό, την κοινωνικοποίηση, την ασφάλεια.














Ο Δήμος μας όλους τους προηγούμενους μήνες, εργάστηκε ώστε όλα αυτά να είναι πραγματικότητα στην Άρτα. Αλλά και για όλα όσα μένουν να γίνουν ή προκύψουν στην πορεία, η δημοτική μας αρχή δεσμεύεται να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να δώσει λύσεις. 

Αυτό είναι και το μήνυμα που απευθύνω στη σχολική κοινότητα: πως η παιδεία είναι προτεραιότητα που μας αφορά όλους, γι’ αυτό και όλοι πρέπει να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε τα σχολεία μας να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν. Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο».




















Οι επισκέψεις των μελών της Δημοτικής Αρχής


Σε σχολεία του Δήμου παρέστησαν όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο Χριστόφορος Σιαφάκας παρέστη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, στο 5ο Γυμνάσιο, και στο Μουσικό Σχολείο, στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ο Κώστας Τράμπας, ο Κώστας Χαρακλιάς έδωσε το «παρών» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, ο Μιχάλης Κοτσαρίνης, στο Δημοτικό Ανέζας, ο Νίκος Λιόντος στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ο Δημήτρης Σφήκας στο 4ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ο Γιώργος Πανέτας στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Γραμμενίτσας, ο Γιώργος Μπουκουβάλας στο Δημοτικό Καμπής. Ο Σωτήρης Χρηστούλης στο 3ο Γυμνάσιο - 3ο Λύκειο, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ανέζας, ο Κώστας Μάρος, και ο Παναγιώτης Γαλάνης, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης και ο Δημήτρης Ευαγγέλου το απόγευμα θα παραστούν στον Αγιασμό του Εσπερινού Σχολείου Άρτας.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ομαλά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4261539288186915714
item