Εβελίνα Παπούλια: Τα πρώτα βήματα της κόρης της στην ηθοποιία και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου Εβελίνα Παπούλια: Τα πρώτα βήματα της κόρης της στην ηθοποιία και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εβελίνα Παπούλια: Τα πρώτα βήματα της κόρης της στην ηθοποιία και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Πώς θα της φαινόταν να παίξει στη μικρή οθόνη μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου;

Εξαιρετικές κριτικές έχει πάρει η κόρη της Εβελίνας Παπούλια για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει κλέψει την παράσταση με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και η μητέρα της είναι υπερήφανη, αλλά δεν… μπλέκεται στα πόδια της.

«Η Αφροδίτη δεν ακολουθεί τα βήματά μου. Έθεσε βέτο μικρή ότι θα γίνει μουσικός. 

Το ότι ξεκινήσαμε και οι δύο από το MEGA το βρίσκω καρμικό, μου άρεσε. Μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να παίξουμε μαζί. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και κουβέντα. 

Η Αφροδίτη δεν με έχει ανάγκη, δεν είμαι η κλασσική μάνα, δεν έχω αυτά τα άγχη της μαμάς ή εκείνης που θέλει να επιβληθεί στο παιδί της», δήλωσε στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό της σε έναν τρίτο γάμο: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο γιατί δεν  υπάρχει ανάγκη. Άλλωστε είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ».

epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: Τα πρώτα βήματα της κόρης της στην ηθοποιία και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3382032589970869706
Σχόλια
item