Ι.Μαλέσκου: «Το κοινό δεν έχει καταλάβει ποια είμαι πραγματικά - Θα τους το αποδείξω φέτος» Ι.Μαλέσκου: «Το κοινό δεν έχει καταλάβει ποια είμαι πραγματικά - Θα τους το αποδείξω φέτος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ι.Μαλέσκου: «Το κοινό δεν έχει καταλάβει ποια είμαι πραγματικά - Θα τους το αποδείξω φέτος»

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την σημερινή της εκπομπή προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς, καθώς μίλησε για το τηλεοπτικό κοινό και για το γεγονός ότι δεν την γνωρίζει τόσο καλά ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε.

Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής με τους συνεργάτες της να εκφράζονται γλυκά για εκείνη.. 

«Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε «τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι’ αυτήν». Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν τα έχω κάνει».

«Θέλω πάρα πολύ φέτος να το ζήσω όλο αυτό γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω… Φέτος»!

epirusblog.gr
5 of 5
Ι.Μαλέσκου: «Το κοινό δεν έχει καταλάβει ποια είμαι πραγματικά - Θα τους το αποδείξω φέτος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5627317521117469049
Σχόλια
item