Η πρώτη ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη Η πρώτη ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η πρώτη ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη

«Σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες μέρες με την είδηση πως η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βαλάντης βρίσκοντα σε σχέση! Οι δυο τους δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Μαλλιωτάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία κάθεται στην παραλία και κρατάει το χέρι του Βαλάντη.

Η ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη

«Μαζί είναι είναι το πιο υπέροχο μέρος για να είμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

«Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω..»

O Βαλάντης πριν λίγο καιρό μίλησε στο Στο Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε την απογοήτευση που νιώθει από την τελευταία του σχέση.

Ο τραγουδιστής, του οποίου η κόρη βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, και ποιο τραγούδι προοριζόταν για τον ίδιο τελικά το ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και το δικό του τραγούδι που είχε απορρίψει ο Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε: «Το “Κοίτα να μαθαίνεις” που τραγούδησε ο Νίκος Οικονομόπουλος προοριζόταν για μένα, αλλά δεν μου πήγαινε. 

Το “Ακροβατώ” ήταν να το πει ο Πλούταρχος, αλλά δεν το επέλεξε. Έχω τρία παιδιά. Είμαι 45 και ο γιος μου είναι 17. Με το γιο μου είμαστε συνεχώς σε μια ένταση γιατί δυστυχώς μου έμοιασε.

Ο γιος μου μια μέρα μου είπε “τι γκρίνια έχουν αυτά τα κορίτσια” και του απάντησα “κατάλαβες τώρα γιατί χώρισα με τη μάνα σου;”.

Οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έκανα τα παιδιά μου. Έχω χωρίσει εδώ και 9 μήνες με την τελευταία μου σχέση. 

Ήθελα να φύγω πολύ καιρό. Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω αχαριστίας. Ένα βράδυ συζητώντας με τον Βασίλη Καρρά για γυναίκες ήπιαμε από 4 μπουκάλια ουίσκι ο καθένας», κατέληξε λέγοντας ο Βαλάντης.

Βαλάντης


epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώτη ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2472456282135897444
Σχόλια
item