Μην Σκοτώσετε Ποτέ μία Λιβελούλη Αν την Δείτε Μπροστά σας. Ελάχιστοι Γνωρίζουν τους Λόγους

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται ή απεχθάνονται τα έντομα, ειδικά όταν δεν τα γνωρίζουν οπότε πιστεύουν ότι μπορεί να τους τσιμπήσουν και να τους δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα υγείας.

Υπάρχει, όμως, ένα έντομο που αν το δείτε δεν πρέπει να το κυνηγήσετε ή ακόμα και να το σκοτώσετε. Ο λόγος, εδώ, δεν είναι οικολογικός, αλλά μπορείτε να τον αναζητήσετε διαβάζοντας την συνέχεια.

Αυτό το είδος εντόμων κατοικούσε στη Γη για περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια και η παρουσία τους είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υποστηρίζεται από όλους εκείνους που έχουν επαφή με την Φύση, ότι βρίσκονται εδώ για να σας φέρουν βαθύτερα στην “ανάληψη”.

Όταν συναντήσετε μια λιβελούλη, σύμφωνα με διάφορες μυστηριακές εκδοχές, σας πλησιάζει για να σας κάνει να αισθανθείτε ή απλά να σκεφτείτε, να νιώσετε ελαφρύτεροι και πιο χαρούμενοι.

Η λιβελούλη, αποτελεί γενικότερα έναν συμβολισμό για μετασχηματισμό και αλλαγή. Είναι κάτι που μας συνδέει με τα πνεύματα της Φύσης και μας προσφέρει χαρά.

Όταν παρατηρήσετε μια λιβελούλη να έρχεται κοντά σας είναι γιατί σας καλεί να μεταμορφωθείτε και να εξελιχθείτε σε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. 

Αυτό το πνευματικό ζώο αποστέλλεται για να εμπνεύσει εκείνους που το έχουν βλέπουν προκειμένου να επιφέρουν τις αλλαγές που χρειάζονται στη ζωή.

Το αγαπημένο αυτό έντομο, αλλάζει τα χρώματα καθώς ωριμάζει με τους τρόπους που κάνετε και εσείς στον εσωτερικό σας κόσμο. 

Το γεγονός ότι είναι πανάλαφρο, εμπνέει εκείνους που το βλέπουν και τους προκαλεί-προσκαλεί να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο βαθμό και να προσαρμοστούν σε όλες τις καταστάσεις που έρχονται στο δρόμο τους.

Με απλούστερα λόγια, μπορείτε να το δείτε σαν ένα “πνεύμα” που έρχεται να σας πει ότι είναι η ώρα να κάνετε κάποια πράγματα, ότι πρέπει να εξερευνήσετε όλα όσα μπορείτε.

Για τους Μάγους, η λιβελούλη ήταν το εμβληματικό ζώο της θεάς της δημιουργικότητας, Ix Chel. Λέγεται ότι τα φτερά τους συνεργάστηκαν με ένα μαγικό τραγούδι που την αναβίωσε, αφού σχεδόν σκοτώθηκε. 

Οι λιβελούλες είναι οι κάτοχοι των ονείρων μας και πραγματικά μας βοηθούν να αναζητήσουμε το πραγματικό μας δυναμισμό. Τα φτερά της αντανακλούν τα χρώματα του σύμπαντος και μας συνδέουν με την ενέργεια του, επ’ ‘αόριστον.

Σύμφωνα με τη σουηδική λαογραφία, οι λιβελούλες έρχονται για να ψάξουν και να εντοπίσουν κακές ψυχές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πνευματική πλευρά της λιβελούλης δείτε το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα μάθετε πολλά:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Totem Tuesday – The Dragonfly

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Μην Σκοτώσετε Ποτέ μία Λιβελούλη Αν την Δείτε Μπροστά σας. Ελάχιστοι Γνωρίζουν τους Λόγους
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5291609389141162823
item