Έγκυος η Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2020 παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον chef, Βασίλη Τσατσάκη.

Ένα χρόνο μετά και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την προσωπική του ευτυχία και η χαρά της Μάρας Δαρμουσλή δεν κρύβεται στα social media.

Η ίδια μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία από την πισίνα στην οποία ξεχωρίζει η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος σήμερα είναι 14 ετών.

Πρόσφατα μάλιστα η Μάρα Δαρμουσλή είχε μιλήσει για τον γάμο της αλλά και την αντίδραση του γιου της όταν γνώρισε τον Βασίλη Τσατσάκη…

«Όσο να ‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση.\

Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα», είχε δηλώσει για τη νέα της ζωή δίπλα στον γιο της και τον σύζυγό της, Βασίλη.

Δες παρακάτω την ανάρτηση με την οποία η Μάρα Δαρμουσλή μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα…

 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκυος η Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3960843557409192623
item