Αμαρυλλίς-Κώστας Ματσίκας: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς! Αμαρυλλίς-Κώστας Ματσίκας: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμαρυλλίς-Κώστας Ματσίκας: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς!

Τη Μύκονο επέλεξαν να επισκεφθούν για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας η Αμαρυλλίς και ο σύντροφός της Κώστας Ματσίκας.

Η 39χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος και δεν μπορεί πλέον να το κρύψει, με τον φωτογραφικό μας φακό να την απαθανατίζει μαζί με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων στα Ματογιάννια.

Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στη χώρα της Μυκόνου, ενώ λίγο αργότερα στη συντροφιά τους προστέθηκε κι ένας κοινός τους φίλος.

Το ζευγάρι είναι μαζί είκοσι χρόνια και η Αμαρυλλίς σε συνέντευξή της στο ΟΚ! το καλοκαίρι του 2018 είχε δηλώσει αναφερόμενη στα σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού: «Το σκέφτομαι γιατί τα λατρεύω τα μωρά. Βλέπω μωρά και τρελαίνομαι. 

Θέλω πάρα πολύ και εύχομαι σύντομα να γίνω μανούλα. Να αξιωθώ να κάνω τη δική μου οικογένεια. Απλώς δεν με αγχώνει το πότε θα γίνω. Δεν χτυπάει καθημερινά το βιολογικό μου ρολόι. Σίγουρα όμως θέλω πολύ. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραία. Φαντάζομαι ότι το να έχεις το δικό σου παιδί είναι απίστευτο».

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

epirusblog.gr
5 of 5
Αμαρυλλίς-Κώστας Ματσίκας: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 412526808910819918
Σχόλια
item