Ελένη Βαΐτσου: «Είμαστε στην αρχή, πρέπει να περάσουμε και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων»!

Η Ελένη Βαϊτσου μίλησε για το φλέγον θέμα των τελευταίων μηνών, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και δεν δίστασε να κατακρίνει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η Ελένη Βαΐτσου σε πρόσφατη συνέντευξή της, ήταν αρκετά αποκαλυπτική και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», για τον φίλο της Αντρέα Γεωργίου αλλά και για το κίνημα #metoo.

Πώς νιώθει ένας άνθρωπος όπως η ηρωίδα σας, η Ελένη, που έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη καταστροφή;

Βλέπουμε ήδη στα πρώτα επεισόδια πως η Ελένη έχει επίγνωση της καταστροφής που προξένησε άθελά της και κουβαλάει ένα μεγάλο φορτίο τύψεων. 

Η ψυχολογία της θα είναι πεσμένη, αλλά θα αποφασίσει να ζήσει με αυτό το βάρος, μετανιωμένη για τις πράξεις της προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή της.

Έχει εμμονή με τον πρώην σύζυγό της;

Δεν θα το έλεγα πως έχει εμμονή μαζί του. Είδαμε πως επέστρεψε στη ζωή του αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος για το παιδί τους. Πλέον δεν χρησιμοποιεί το παιδί για να κερδίσει κάτι. Απεναντίας προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. 

Σίγουρα καταστάσεις προβληματικές ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπορεί να αποτελούν υγιές περιβάλλον για την εξέλιξη ενός παιδιού. 

Θεωρώ πως, όταν επιλέγεις να κάνεις παιδιά, αυτά πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα και οι επιλογές σου να γίνονται με βάση τα συμφέροντα τους.

Πως θα εξελιχθεί η Ελένη; Θα μας εκπλήξει;

Η εξέλιξη της ηρωίδας εξαρτάται αποκλειστικά από την επιθυμία της σεναριογράφου, της Μαρίας Γεωργιάδου. 

Εγώ απλώς ακολουθώ τα σενάρια και πρσπαθώ να αποδώσω τις σκηνοθετικές οδηγίες. Δεν γνωρίζω αρκετά για τον μέλλον της Ελένης, κάθε επεισόδιο που παίρνω στα χέρια μου είναι και για μένα έκπληξη. 

Όσο για τη σχέση της με τον Δημήτρη και την Αλίκη, έχει αποδεχτεί από την αρχή την κοινή τους πορεία. Ζήλια υπήρξε στιγμιαία μόνο, απέναντι στη σχέση που αναπτυσσόταν ανάμεσα στην κόρη της και την Αλίκη, η οποία και ξεπεράστηκε.

Ως φίλη του Ανδρέα Γεωργίου, θα έχετε δει τη ‘’Γη της ελιάς’’. Μεγάλη επιτυχία…

Ναι την είδα, όπως είδα και όλες τις καινούργιες σειρές των καναλιών. Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό το άνοιγμα που έγινε φέτος στη μυθοπλασία. Μακάρι ο ανταγωνισμός να μας κάνεις πιο απαιτητικούς ως τηλεθεατές και να βλέπουμε ωραίες δουλειές.

Πώς είδατε το κίνημα #metoo;

Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε πως το θέμα έχει τελειώσει, πόσο, μάλλον για να δούμε φως. 

Νιώθω πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή κι εύχομαι να μην μείνουμε μόνο στις αποκαλύψεις αλλά να περάσουμε και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. 

Φοβάμαι πως έχουμε την τάση να ξεχνάμε γρήγορα τα γεγονότα που αρχικά μας σοκάρουν και δεν θα ήθελα να επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές.

Πηγή: 7 μερες tv

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Βαΐτσου: «Είμαστε στην αρχή, πρέπει να περάσουμε και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1262094198605486656
item