Γιάννενα: Μήνυμα της Μαρίας Κεφάλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Γιάννενα: Μήνυμα της Μαρίας Κεφάλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μήνυμα της Μαρίας Κεφάλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επιφυλάσσει νέες προκλήσεις, νέα δεδομένα και πολλές καινοτομίες για τις οποίες η κυβέρνησή μας δούλεψε σκληρά.

Το Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο είναι ένα σύγχρονο σχολείο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής. Άρτια οργάνωση και στελέχωση, ενίσχυση σε όλους τους τομείς -όπως ξεκάθαρα προκύπτει και από την ανακοίνωση πρόσληψης περίπου 12000 εκπαιδευτικών-, εμπλουτισμός εργαλείων και εφοδίων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των σχολικών μονάδων.

Θέλω να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς, να κρατήσουν όπως πάντα σε υψηλό επίπεδο την λειτουργία των σχολικών μονάδων και να αποτελέσουν ανεξάντλητη πηγή γνώσης.

Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές καλή δύναμη στον μαγικό κόσμο της γνώσης και των δεξιοτήτων και στους γονείς τους θέλω να τονίσω την βεβαιότητα ότι το ελληνικό σχολείο θα δώσει στα παιδιά τους πολύτιμα εφόδια για το αύριο. 

Επιτέλους όλοι στις τάξεις και στα θρανία, διότι η δια ζώσης εκπαίδευση είναι ο στόχος όλων μας και το μεγάλο στοίχημα.

Καλή σχολική χρονιά!

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μήνυμα της Μαρίας Κεφάλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5605667512188593940
Σχόλια
item