Κατερίνα Καινούργιου: Η λαμπερή εμφάνιση λίγο πριν την πρεμιέρα και οι προετοιμασίες Κατερίνα Καινούργιου: Η λαμπερή εμφάνιση λίγο πριν την πρεμιέρα και οι προετοιμασίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Η λαμπερή εμφάνιση λίγο πριν την πρεμιέρα και οι προετοιμασίες

Σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τη νέα της εκπομπή που θα έχει τίτλο “Super Κατερίνα”

Το καθιερωμένο πρωινό ραντεβού της παρουσιάστριας με το κοινό θα δίνεται πλέον μέσα από τη συχνότητα του Alpha και η ίδια δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο πόστο της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή της. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τις φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα για το trailer της εκπομπής της.

Ωστόσο, μέσα στον πυρετό τον προετοιμασιών, η παρουσιάστρια βρήκε λίγο χρόνο για να παραστεί στο γάμο αγαπημένων της προσώπων από τον οποίο μάλιστα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες και όπως θα δεις η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο γάμο φίλων της

Δες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για την εκπομπή της

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Η λαμπερή εμφάνιση λίγο πριν την πρεμιέρα και οι προετοιμασίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1213932116263337716
Σχόλια
item