Ερωτευμένος ο Απόστολος Γκλέτσος - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στην ελληνική showbiz, τους τελευταίους μήνες διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ερωτευμένος και μπορεί στην αρχή της σχέσης του να το έκρυβε, πλέον δεν έχει κανέναν λόγο. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η πρώην «σιδηρά κυρία» του ΥΓΕΙΑ -μεταξύ των άλλων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων- Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι ζευγάρι κι όπως μαρτυρούν άνθρωποι από το περιβάλλον τους είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Δεν κάνουν συχνά εμφανίσεις, αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και γενικότερα τα events για ευνόητους λόγους και προτιμούν να βρίσκονται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, όπου έδωσε το παρών όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Οι δυο τους, σεμνοί και χαμηλών τόνων, κάθισαν στις πρώτες θέσεις διακριτικά χωρίς, όμως, να ξεφύγουν από τον φακό που διέκρινε την παρουσία τους.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του και στην κόρη του, ενώ η Ιζαμπέλα Αρβανίτη επίσης μητέρα ενός παιδιού πήρε διαζύγιο πέρυσι από τον δεύτερό της σύζυγο και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ερωτευμένος ο Απόστολος Γκλέτσος - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1680512363894942422
item