Εβελίνα Νικόλιζα: Ποζάρει αρετουσάριστη με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών Εβελίνα Νικόλιζα: Ποζάρει αρετουσάριστη με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εβελίνα Νικόλιζα: Ποζάρει αρετουσάριστη με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Σωστή διατροφή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες η Εβελίνα Νικόλιζα, με σκοπό να χάσει κιλά. Η γνωστή Youtuber και τραγουδίστρια ξεκίνησε από τα 120 κιλά και χάρη στο πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει, έχει χάσει αρκετά.

Κάνει εδώ και πολύ καιρό την ίδια διατροφή που της είχε δώσει η διατροφολόγος της, απλά πλέον έχει αυξήσει το ένα cheat meal σε δύο την εβδομάδα - όπως η ίδια έχει πει. Μάλιστα, κάνει εντατικά ποδήλατο ή περπατά στη φύση με τον σύντροφό της.

Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα με μαγιό

Πρόσφατα η Εβελίνα Νικόλιζα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου είχε ποζάρει μέσα στη θάλασσα με το μαγιό της.

Η ίδια έχει χάσει αρκετά κιλά και αυτό φαίνεται!

Ποζάρει αρετουσάριστη η Εβελίνα Νικόλιζα με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Νικόλιζα για τα κιλά της

«Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’ αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. 

Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. 

Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα», είχε αποκαλύψει η Εβελίνα Νικόλιζα για τα κιλά της.epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Νικόλιζα: Ποζάρει αρετουσάριστη με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 786694769947345378
Σχόλια
item