Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι τόσο πειθαρχημένο άτομο που επηρεάζομαι θετικά»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή την νέα του εκπομπή στο MEGA, Fishy, που κάνει αυτή τη Κυριακή πρεμιέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα αλλά και για την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικού

«Είναι τόσο πειθαρχημένο άτομο που επηρεάζομαι θετικά. Με τραβάει κι εμένα προς τα πάνω, εγώ την κατεβάζω προς τα κάτω, βρισκόμαστε κάπου στη μέση.

Είναι οργανωμένη – στα όρια της παράνοιας πολλές φορές – όμως το εκτιμώ πολύ αυτό. Οπότε, αν συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο και είναι και ο άνθρωπός μου, τόσο το καλύτερο».

Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα του σειρά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό 7 Μέρες TV, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά που θα συμμετέχει στην ΕΡΤ μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, Κατερίνα Γερονικολού.

Μαζί με την εκπομπή που ξεκινάει σε λίγο καιρό στο Mega, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα κάνει ένα βήμα και στην υποκριτική.

Στην κωμωδία της ΕΡΤ1, «Πεθαίνω για σένα», θα πρωταγωνιστείς μαζί με τη σύντροφο σου, Κατερίνα Γερονικολού. Είναι ιδιαίτερο ότι συναντιέται η επαγγελματική με την προσωπική σας διαδρομή;

Με την Κατερίνα έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, κάναμε πέρυσι την ταινία «Για πάντα». Αυτή η σειρά είναι πολύ γλυκιά. Είναι μια κομεντί με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια. Πατά στην πραγματικότητα. 

Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω σίγουρα αν αυτός θα είναι τελικά ο τίτλος της. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γυρίσματα για να ζήσω άλλο ένα ταξίδι σε μια καινούργια δουλειά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της σειράς;

Ουσιαστικά η ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα είναι κάπως υποχόνδρια και σε μια επίσκεψη της για εξετάσεις σε μια κλινική γνωρίζεται με το χαρακτήρα που ερμηνεύω εγώ.

Εκείνος κάνει ένα τραγικό λάθος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάποιων εξετάσεων και ξαφνικά η ζωή των δύο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Ποιοι υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία;

Η Κωνσταντίνα Γιαχαλή γράφει το σενάριο, ο Σπύρος Ρασιδάκης σκηνοθετε

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι τόσο πειθαρχημένο άτομο που επηρεάζομαι θετικά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3506433712900603525
item