Γιάννενα: Εγγραφές Στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 ξεκινά το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5 έως 12 ετών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ρόδα» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.


Εκτός από τα παιδιά που παρακολουθούν μέσω ΕΣΠΑ, γίνονται δεκτά με δίδακτρα όλα τα παιδιά της πόλης, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ «Ρόδα».


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες έκφρασης και παιχνιδιού που υλοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. 


Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται θεατρικό παιχνίδι, μουσικά και κινητικά παιχνίδια, μουσική προπαιδεία, δημιουργική γραφή, ψυχοκινητική, συναισθηματική έκφραση, εικαστική έκφραση και κατασκευές, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, εκπαιδευτικά προγράμματα στα μουσεία της πόλης, παραστάσεις και εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές στη φύση, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, φωτογραφία και προβολές επιλεγμένων ταινιών κινηματογράφου.


Ενημερώνουμε τους γονείς ότι εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή λειτουργία των ΚΔΑΠ και οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες.


Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ», Δωδώνης 35, (Κουραμπάς) τηλ.2651068565, ώρες 3-9 μ.μ.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εγγραφές Στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1797926607614940102
item