Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ -Τραυματίστηκε 6χρονος στο κεφάλι, μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Ρίο [εικόνες] Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ -Τραυματίστηκε 6χρονος στο κεφάλι, μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Ρίο [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ -Τραυματίστηκε 6χρονος στο κεφάλι, μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Ρίο [εικόνες]

Ένα ανήλικο παιδί τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το tempo24, πρόκειται για ένα παιδί 6 ετών και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο που βρισκόταν προσέκρουσε όχημα καρτ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αναφέρουν πως το παιδί, που παρακολουθούσε τον αγώνα στη διάρκεια του οποίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στα προστατευτικά, ήταν σκαρφαλωμένο πάνω στα κάγκελα.

Φωτογραφία από pelop

Το παιδί τραυματίστηκε και διασωληνώθηκε

Και αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν το παιδί να πέσει και να τραυματιστεί. Σύμφωνα με το tempo24, το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και τώρα μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Μάλιστα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έχει ενημερώσει τον διευθυντή της ΜΕΘ Παιδιατρικής Ανδρέα Ηλιάδη προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για την υποδοχή και αντιμετώπιση του περιστατικού. 

Επιπλέον, σημειώνεται πως οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα ενώ σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το pelop, διοργανωτές και η Αστυνομία αποφάσισαν να μην συνεχιστεί ο αγώνας.

Φωτογραφία από pelop
epirusblog.gr
5 of 5
Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ -Τραυματίστηκε 6χρονος στο κεφάλι, μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Ρίο [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 401124839941758458
Σχόλια
item