Πρέβεζα: Με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη το 47 Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πρέβεζα

Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη ,η μορφή του οποίου δέσποζε σε πανό τοποθετημένο στο κέντρο του Δημοτικού Κηποθεάτρου "Γιάννης Ρίτσος" ήταν το 47 Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πρέβεζα.

Στο χώρο του Κηποθεάτρου υπήρχαν δραστηριότητες για παιδιά , βιβλιοπωλείο και άλλες δράσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν μια εναλλακτική πολιτική εκδήλωση.

Η βραδιά άνοιξε με θεατρικό-μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις της νεολαίας καλώντας την σε ενεργό δράση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Εκ μέρους της ΚΝΕ Πρέβεζας χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Μιχαηλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην δράση της Τ.Ο. Πρέβεζας της ΚΝΕ όλη την προηγούμενη χρονιά, ενώ κεντρική ομιλήτρια ήταν η Ιφιγένεια Αθανασούλα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Η κ.Αθανασούλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που έλαβε με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση, άσκησε κριτική στους χειρισμούς της υγειονομικής κρίσης και τις αποφάσεις που περιόρισαν τα δικαιώματα των πολιτών.

Η κ.Αθανασούλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στην Ήπειρο, καλώντας τη νέα γενιά να αντισταθεί και να αγωνιστεί με την συσπείρωση της στην ΚΝΕ.

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία από τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νεφέλη Φασούλη οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και τίμησαν με τραγούδια του ,τον Μίκη Θεοδωράκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη το 47 Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4323816035787461520
item