Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας.

Η Ιωάννα που επιδεικνύοντας γενναιότητα έδωσε το παρών στην έναρξη της δίκης για την σοκαριστική επίθεση σε βάρος της τον Μάιο του 2020 έμαθε για τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου και αντέδρασε έντονα. 

Ο συνήγορός της μιλώντας στο Star μετέφερε τη θέση της λέγοντας πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Τι λέει ο 40χρονος μέσω του δικηγόρου του

O δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο Mega είχε πει:

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. 

Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ήταν τα λόγια του δικηγόρου του 40χρονου. «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. 

Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» ανέφερε ο δικηγόρος του 40χρονου.

epirusblog.gr
5 of 5
Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6277219872433171157
Σχόλια
item