Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού πριν τη σκοτώσει ο 40χρονος -«Ευτυχώς, χώρισα, γλίτωσα από ένα μαρτύριο»

Σε σοκ παραμένει ολόκληρο το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο, με θύμα 32χρονη εκπαιδευτικό. Δράστης ο 40χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα.

Λίγο αργότερα έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, έχοντας αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη και τον τελευταίο έναν μήνα είχαν διακόψει, κατάσταση την οποία ο 40χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί.

Η άτυχη εκπαιδευτικός

«Χώρισα, γλίτωσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερη φίλη της στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης Κ.Μ. ήταν διαζευγμένος με ένα παιδί, ενώ εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 40χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το φονικό.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Από τις πρώτες μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 40χρονος φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στη νεαρή εκπαιδευτικό, ευρισκόμενος μέσα σε ενοικιαζόμενο ΙΧ, σε κοντινή απόσταση από το ΙΧ της 32χρονης.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο ΙΧ του δράστη βρισκόταν και άλλο ένα άτομο, πληροφορία η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Πλέον, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του δράστη.

Άφησε σημείωμα και αυτοπυροβολήθηκε ο 40χρονος

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να μεταβούν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. 

Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι ένα άτομο, ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. 

Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε:«Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Εικόνες: Η 32χρονη εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε στη Ρόδο





epirusblog.gr
5 of 5
Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού πριν τη σκοτώσει ο 40χρονος -«Ευτυχώς, χώρισα, γλίτωσα από ένα μαρτύριο»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7397387016448822577
item