Γιάννενα: 37 οι αναστολές στο “Χατζηκώστα” – Δεν προκύπτει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου Γιάννενα: 37 οι αναστολές στο “Χατζηκώστα” – Δεν προκύπτει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 37 οι αναστολές στο “Χατζηκώστα” – Δεν προκύπτει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου

37 είναι ως τώρα οι αναστολές για το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου “Χατζηκώστα” που δεν εμβολιάστηκε ως σήμερα, κατά του covid-19.

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και την αρχή εφαρμογής του μέτρου της υποχρεωτικότητας, ο αριθμός των σε αναστολή υγειονομικών έχει ανέβει κατά 5, πιθανότατα από εργαζόμενους που επέστρεψαν από τις άδειές τους και δεν είχαν ολοκληρώσει ως όφειλαν τη διαδικασία, ούτε είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Σπύρος Δερδεμέζης, έχει αποσταλεί αίτημα προς την 6η ΥΠΕ με το οποίο ζητείται η αναπλήρωση των ανεμβολίαστων για να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα το νοσοκομείο. 

Δεν διακυβεύεται και δεν διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου, πάντως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δερδεμέζης, δεδομένου ότι είναι σε αναστολή λειτουργίας η ΜΕΘ covid και δεν είναι επιβεβλημένη η λειτουργία και των δύο ορόφων που απαιτεί επιπλέον στελεχιακό δυναμικό.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 37 οι αναστολές στο “Χατζηκώστα” – Δεν προκύπτει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6787887134215694799
Σχόλια
item