3 ευκολά tips για να μην ξεκολάει από πάνω σας

Σύμφωνα με τo Business Insider υπάρχουν κάποια πολύ εύκολα tips που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να τραβήξεις το ενδιαφέρον του προσώπου που θέλεις.

Ποια όμως είναι αυτά;

Να είσαι ανοιχτή

Το να αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τη ζωή σου -ακόμα και εκείνες για τις οποίες δεν είσαι ακριβώς περήφανη- μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον του άλλου για σένα. 

Μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard αποκάλυψε ότι το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσε να βγαίνει με κάποιον που μιλά για τον εαυτό του και δε φοβάται να παραδεχτεί ακόμα και κάποια παράξενη συμπεριφορά του, παρά με κάποιον που “κρύβεται” και κρατά τις πληροφορίες για τον εαυτό του.

Να κοιτάς τον άλλο στα μάτια

Σύμφωνα με τον κοινωνικό ψυχολόγο Zick Rubin, η οπτική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε μια δυνατή σχέση. Ο Rubin ερεύνησε 158 ζευγάρια φοιτητών πίσω στα ’70s και κατέληξε στο ότι όσο περισσότερο κοιτάζονταν στα μάτια, τόσο δυνατότερος ήταν ο δεσμός που ανέπτυσσαν. Συμπληρωματικές, σύγχρονες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει επίσης τον ισχυρισμό.

Να λες ευχαριστώ

Μην ξεχνάς να είσαι ευγενική. Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας το να λες ευχαριστώ, μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας και συμπάθειας. Ωστόσο, το να νιώθεις ευγνωμοσύνη για μια πράξη του συντρόφου σου κρίθηκε σημαντικότερο από το να λες απλώς τις λέξεις μηχανικά.

epirusblog.gr
5 of 5
3 ευκολά tips για να μην ξεκολάει από πάνω σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5324396869112265940
item