Ρουβίκωνας: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 24 για την εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος [βίντεο] Ρουβίκωνας: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 24 για την εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 24 για την εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος [βίντεο]

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών θα οδηγηθούν σήμερα, τα 24 μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν χθες για την εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οι συλληφθέντες αφού εισέβαλαν στο κτίριο χθες το απόγευμα, πέταξαν τρικάκια και ανάρτησαν πανό με συνθήματα για τις πυρκαγιές.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εισβολή του Ρουβίκωνα:

«Συνελήφθησαν 24 άτομα για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας από κοινού. Την 18.15 ώρα σήμερα (Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021), ομάδα 24 ατόμων εισέβαλαν από την κύρια είσοδο στο ισόγειο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην περιοχή των Αμπελοκήπων και διασκόρπισαν στο χώρο φυλλάδια. 

Ακολούθως 4 εξ αυτών ανήλθαν στον έκτο (6ο) όροφο, ενώ άλλα μέλη της ομάδας ανήρτησαν από τον πρώτο (1ο) όροφο στην πρόσοψη του κτιρίου πανό και στη συνέχεια κατήλθαν όλοι στο ισόγειο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο προσήγαγαν το σύνολο των ατόμων (19 άνδρες και 5 γυναίκες) στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας από κοινού και σε 20 εξ αυτών για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν αύριο (8-9-2021) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».epirusblog.gr
5 of 5
Ρουβίκωνας: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 24 για την εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7908555365093744782
Σχόλια
item